Nieuws

gemeente peilt de mening van bewoners over wonen in hun eigen dorp/kern.

By 21 oktober 2023No Comments

De gemeente Midden-Groningen maakt een nieuwe woonvisie en wil ook graag de mening van inwoners horen. Daarom is een online vragenlijst gemaakt.

Deze vragenlijst bevat vragen over wonen in het eigen dorp en de eigen wijk. Mensen die de vragenlijst invullen, kunnen ook op een kaart aangeven waar zij graag nieuwbouw willen. Of waar zij dit juist niet willen.

Het is niet zo dat de resultaten van het onderzoek 1 op 1 terugkomen in de woonvisie. Het helpt ons wel om plannen te maken, die goed aansluiten bij de wensen en behoeften van onze inwoners.

De woonvisie is hiervoor de basis, maar gaat nog niet over concrete locaties. Dat is uitwerking.

De resultaten van het onderzoek worden (voor jullie dorp of wijk) met jullie organisatie gedeeld. Uiteraard zonder dat ze te herleiden zijn tot personen. Jullie kunnen de resultaten gebruiken bij het maken van het dorps- of wijkplan.

Mijn vraag: willen jullie via website en/of sociale mediakanalen dorps- en wijkgenoten attenderen op de vragenlijst en hen vragen om mee te doen met het onderzoek. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met Nelleke Mulder, beleidsadviseur wonen (nelleke.mulder@midden-groningen.nl of 0598-373879). Ik hoop dat jullie willen ondersteunen.

Ik heb een word-bestand met de tekst die de gemeente op de website heeft geplaatst. Jullie kunnen deze tekst gebruiken. In dit bestand staat ook de link voor het invullen van de vragenlijst.

Mensen die mee willen doen, kunnen de vragenlijst invullen via Mensen die mee willen doen, kunnen de vragenlijst invullen via https://app.maptionnaire.com/q/6ps96vpi2cf8 De link is al gepubliceerd op de gemeentelijke website (https://www.midden-groningen.nl/denk-mee-over-de-woontoekomst-van-midden-groningen ).

Alvast hartelijk dank en meld je vooral als je vragen hebt.

  Met vriendelijke groet,
Nelleke Mulder
Senior beleidsadviseur wonen  
T 0598-373879
Gemeente Midden-Groningen
Postadres: Postbus 75, 9600 AB Hoogezand
Bezoekadres: Huis van Cultuur en Bestuur, Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand

Leave a Reply